Professori Tapio Lokin esitelmä 6.10. klo 16.15 Minnansalissa Jyväskylän pääkirjastossa

27.9.2020

Jyväskylän konserttisalin hanketuki ry järjestää erittäin mielenkiintoisen esitelmätilaisuuden tiistaina 6.10.2020 kello 16.15 alkaen Minnansalissa Jyväskylän pääkirjastossa. Yhteistyökumppanimme on Jyväskylän kulttuuri- ja osallisuuspalvelut.

Yhdistyksemme tavoitteena on edistää Jyväskylään suunnitellun musiikkisalin hankintaa monin tavoin. Tässä tilaisuudessa haluamme tuoda esiin musiikkisalien akustiset ominaisuudet ja herättää keskustelua niistä.

Esitelmän pitää Aalto-yliopiston Signaalinkäsittelyn ja akustiikan laitoksen professori Tapio Lokki, joka on tullut tunnetuksi merkittävästä tutkimustyöstään konserttisalien akustiikan parissa. Hänet on palkittu muun muassa kansainvälisellä akustiikan alan huipputunnustuksella, akustiikan alan Nobelilla. 

Esitelmän otsikko on ”Konserttisalien akustiikan uusimmat tutkimustulokset – mikä on erinomaisten salien salaisuus?” Saamme siis tietoa musiikkisalien akustisista ongelmista ja onnistumisista Suomessa (esimerkiksi Helsingin Musiikkitalo) ja muualla maailmassa sekä Lokin johtaman tutkimusryhmän uusista tutkimustuloksista. 

Tervetuloa kuuntelemaan asiantuntijaa!

Toivomme jokaisen ilmoittautuvan etukäteen viimeistään perjantaina 2.10.2020 Maaria Mannerille tekstiviestillä (0500 432 588) tai sähköpostilla maaria.manner@gmail.com

Tilaisuuteen saapuvia pyydetään huomioimaan koronaan liittyvät turvatoimet: terveenä saapuminen, etäisyydet, käsien pesu. Suosittelemme lisäksi, että kaikki käyttäisivät maskeja. Tilaisuudessa ei ole tarjoilua

Muistuttaisimme teitä vielä siitä, että yhdistyksemme ei edelleenkään peri jäsenmaksua. Vapaaehtoinen kannatusjäsenmaksu on suuruudeltaan 20/30 euroa. Jyväskylän konserttisalin hanketuki ry:n tilinumero on FI85 1045 3000 1830 78, ja maksuun käytetään viitenumeroa 4970.