Jyväskylän sydän -projekti tutkii myös musiikkisalin sijoittumista

11.3.2019

Jyväskylän sydän -väliraportti, ehdotukset 1-5
Jyväskylän sydän -väliraportti, ehdotukset 1-5
Jyväskylän sydän -väliraportti, ehdotukset 6-11
Jyväskylän sydän -väliraportti, ehdotukset 6-11

Jyväskylän sydän – kulttuuri-investointien ja kaupunkikeskustan yhteiskehittämisen projekti tutkii myös musiikkisalin sijoittumista


Jyväskylän sydän -projekti tuottaa suunnitelman, kuinka taide ja kulttuuri uudistavat Jyväskylän kaupunkikeskustan 2020-luvulla. Suunnitelma valmistuu vuodenvaihteessa 2020. Suunnitelmassa esitetään, kuinka kaupungin taide- ja kulttuurilaitosten, esimerkiksi kaupunginteatterin, pääkirjaston ja taidemuseon toimintaa uudistetaan. Tavoitteena on lisätä taidelaitosten välistä yhteistyötä. Jatkossa keskustassa voidaan kokea taide- ja kulttuuritoimijoiden yhteisiä näyttelyitä, konsertteja, esityksiä ja muita produktioita.

Jyväskylän sydän -projekti käynnistyi elokuussa 2018. Projektin muodostavat kaupungin elinkeinoyksikkö Business Jyväskylä, pääkirjasto, kaupunginteatteri, Jyväskylän taidemuseo, Suomen käsityön museo, kaupunginorkesteri Jyväskylä Sinfonia, Jyväskylän kansalaisopisto, Jyväskylän kuvataidekoulu ja kaupungin kulttuuri- ja osallisuuspalvelut.

Lisää Jyväskylän sydän hankkeesta


Jyväskylän sydän -projektin väliraportti on julkaistu


Jyväskylän kulttuurin ja taiteen toiminnan, tilojen ja sijainnin projekti on julkistanut väliraporttinsa. Kaupunginhallitus käsitteli väliraportin 11.3.2019. Projekti on tarkastellut yli kymmentä erilaista uutta toiminnan ja sijaintipaikkojen skenaarioita.

Jyväskylän sydän -projektin väliraportti

Jyväskylän kaupunginhallitus käsitteli Jyväskylän sydän -hankkeen väliraporttia